Over mij

Hey! Ik ben Merel

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Misschien omdat je me kent, misschien kwam je er per ongeluk op of misschien heb jij ook wel net je eigen nieuwbouwhuis gekocht. 

Als je me kent, weet je dat ik veel energie haal uit het creëren van dingen en dat ik een ultieme voorpretter ben. Dat laatste vooral voor vakanties, maar in Corona-tijd ligt dat nogal stil. ‘Project huis’ is dan ook echt een ideaal ander onderwerp om te voorpretten! 

Daarnaast leek een website ook nog eens erg handig voor mezelf, want inmiddels heb ik op verschillende plekken zoveel informatie staan over ons huis (mail, telefoon, pinterest etc.) dat ik dacht: waarom voeg ik het niet allemaal samen?  Vooral is het een leuke hobby totdat ons huis wordt opgeleverd.

Ik kijk nu al uit naar het moment dat we de sleutel hebben en de verschillende mijlpalen die volgen: keuken erin, badkamer klaar etc. Dat als we over zijn, ik mijn website open om te kijken hoe het allemaal in mijn hoofd zat en hoe het daadwerkelijk is geworden.

Met Benjamin

Ik ga niet alleen in Maanwijk wonen, maar met mijn man Benjamin! In 2007 kregen we verkering en in 2017 zijn we getrouwd!

Als beide geboren en getogen Amersfoorters vinden we het best een stap om in een dorp te gaan wonen, gelukkig is Maanwijk maar 10 minuutjes scooteren naar Station Amersfoort. Scooteren is iets wat we samen graag doen, zeker in Corona tijd om na werk er lekker even uit te zijn.

We hebben al op verschillende plekken gewoond: de Koestraat in hartje centrum, de Arnhemseweg, Leusderweg en nu wonen we nog op de Amsterdamseweg.

Maanwijk is ons eerste koophuis waar we nog lang en gelukkig hopen te leven!

Coolblue'er

Ik werk sinds 2015 bij Coolblue. Hier ben ik Owner van het Customer Journey Team. In deze rol help ik alle Customer Journey Specialisten (die we ook wel Klantreizigers noemen) de beste klantreis neer te zetten. Hopelijk herinner jij je laatste aankoop bij Coolblue als een hele fijne en zien we je snel weer terug op onze website. Samen met mijn team proberen we elke dag weer een glimlach op het gezicht van onze klanten te krijgen.